Северина: „Чувствувам дека ми фали косата!“- Видео

Loading...

Познато е дека жените ја менуваат фризурата кога нешто менуваат во својот живот. Познато е дека жените ја менуваат фризурата кога нешто менуваат во својот живот. Можеби и оваа промена на фризурата на Севе се однесува токму на тоа!
-Само дојде и ме ишиша, јас немам никакви ингеренции, јас сум жена без авторитет. Ќе видиме како ќе функционира на бина, засега чувствувам дека ми фали косата, рекла Севе за „Ексклузив“ РТЛ.
Погледнете го видеото на: ТЗМ.МКПознато е дека жените ја менуваат фризурата кога нешто менуваат во својот живот. Можеби и оваа промена на фризурата на

loading...
Loading...