Северина ќе пее во Струмица за 30 000 евра!

Loading...

Атрактивната пејачка ќе настапи на крајот од десетдневниот летен фестивал кој ќе изобилува со музички и културни настани, ликовни изложби, поетски дружења, трки на келнери.Организатори и годинава се граѓанското здружение Културно-забавен живот, а главен покровител е општина Струмица.Покрај Северина во музичкиот дел ќе настапат и Супер Хикс, Жељко Самарџиќ, Ален Исламовиќ, Црвена Јабука, локални струмички бендови. Фестивалот почнува на 10 август.Атрактивната пејачка ќе настапи на крајот од десетдневниот летен фестивал кој ќе изобилува со музички и културни

loading...
Loading...