Северина во полиција поради тужба на поранешниот сопруг

И Игор Којиќ, сегашнот сопруг на Северина Којиќ, ќе мора да се појави пред полицијата поради тужбата дека е загрозена безбедноста на детето.Во медумите до сега се спомнуваше битката околу старателството над детето на Северина и Милан Поповиќ. Всушност, Поповиќ до сега неколку пати поднел тужба против својата поранешна сопруга Северина за да може да поминува повеќе време со синот Александар.
Она што последно е објавено за нивниот однос е дека Поповиќ се обратил во полицијата во Загреб бидејќи детето било задржано повеќе од договореното, тој кажал дека го направил тоа поради што неговата сопруга не била достапна со денови и дека го занемарила детето,  тогаш и најавил тужба против сопругата за занемарување на детето.
 Во медумите до сега се спомнуваше битката околу старателството над детето на Северина и Милан Поповиќ. Всушност, Поповиќ до сега не

Пронајдете не на следниве мрежи: