Си ја убил 3-годишната ќерка, па себе!

Loading...

Горан Мишановиќ (29) од Модрич со огнено оружје ја убил својата 3-годишна ќерка, по што извршил самоубиство.За српските медиуми го потврдија тоа полициски извори, откако телата на мажот и девојчето биле пронајдени вчера во наслбата Модрич.
Кој е мотивот за овој ставичен чин и од кое оружје е пукано, од полиција, за сега, не сакале да откриваат, бидејќи, како што истакнуваат, истрагата е во тек.
Но, се шпекулира дека Мишановиќ, кој бил вработен во Општина Модрич, на овој злочин се одлучил по распадот на бракот.
„Него, по низа проблеми кои ги имаа во бракот, сопругата го остави. Минатата седмица и официјално се разведоа, а нему тоа му падна многу тешко“, вели извор кој го познавал Мишановиќ.
Неодамна Мишановиќ во една прилика на својата сопруга и се заканил дека „ќе зажали за цел живот“, затоа што го напуштила, но никој не можел да насети ваков трагичен епилог.

 
„Тие и пред разводот повеќе пати се разделуваа, па таа му се враќаше. Пред разводот овој брак беше многу проблематичен, нивните семејни односи беа нарушени. Девојчето беше со него за викенд и тој го стори тоа што го стори. Сите сме шокирани поради неговиот чин“, велат мештаните на Модрич.

Мишановиќ ни по разводот не можел да се помири со фактот дека неговиот брак е завршен.
„Тој сега својата поранешна жена ја бараше по елефон молејќи ја да се врати“, вели изврот.За српските медиуми го потврдија тоа полициски извори, откако телата на мажот и девојчето биле пронајдени вчера во наслбата Модрич.
Кој е м

loading...
Loading...