Си ја убила ќерката затоа што ја видела со момчето

Откако сфатила што направила, мајката напишала проштално писмо и самата си пресудила.Мимоза Кечи (40) во дворот на семејната куќа во Курбин, Албанија со калашников ја застрелала својата ќерка Г. Кечи (15). Сопругот на Мимоза вели дека неговата сопруга и ќерката немале недоразбирања, и претпоставува дека станува збор за нешто моментално.
Во моментот на убиството на местото на настанот немало сведоци. Се претпоставува дека Мимоза си ја убила ќерката оти не ја одобрувала нејзината љубовна врска.
Според полицијата, мајката прфо физички ја нападнала ќерката, а кога таа се обидела да побегне, ја застрелала со огненото оружје. Кога сфатила што направила, Мимоза напишала проштално писмо и самата си пукала в глава, по што починала на лице место.
Полицијата од местото на настанот собра неколку куршуми, од кои три завршиле во телото на девојчето, а еден во главата на мајката. Мимоза во писмото напишала: „Ние се изедовме, сега вие живејте мирно!“Мимоза Кечи (40) во дворот на семејната куќа во Курбин, Албанија со калашников ја застрелала својата ќерка Г. Кечи (15). Сопругот н

Пронајдете не на следниве мрежи: