Силниот земјотрес во Грција ја уништи најубавата плажа на Лефкада

Силниот земјотрес кој пред неколку дена ја погоди Грција, ја уништи најубавата плажа на Лефкада.Плажата Егремни, по земјотресот е затрупана со карпи.
Во приложените видеа можете да ги погледнете последиците од земјотресот:
Плажата Егремни, по земјотресот е затрупана со карпи.
Во приложените видеа можете да ги погледнете последиците од земјотресот:

Пронајдете не на следниве мрежи: