Силно невреме во Росоман и Градско – доаѓа кон Скопје!

Loading...

Во моментов појако невреме има во општина Росоман и општина Градско, како и северозападно од Радовиш.Уште една нестабилна маса се движи западно од Скопје кон скопската котлина
Во моментов се слушаат грмотевици во Скопје и врне во повеќе места.Уште една нестабилна маса се движи западно од Скопје кон скопската котлина
Во моментов се слушаат грмотевици во Скопје и врне во повеќе мес

loading...