Силувал жена и се заразил со ХИВ

Ричард Томас, кој е осуден на пет години и четири месеци затвор откако призна силување на жена во нејзиниот дом во Манчестер, тој дозна дека е заразен со ХИВ. Томас кој има 27 години знаел дека оваа жена боледува, но не знаел дека таа има ХИВ, се додека не направил тест во затворот. 
Овој осуденик ја силувал жената додека била во својот дом. Тој прво ја успал со таблета, а потоа го сторил громорозниот чин. 
Сепак Томас кога бил уапсен од полицијата изјавил дека не се сеќава дека го извршил громорозниот чин, бидејќи претходно пиел и земал дрога. 
Осуденикот сакал да ја тужи жената која ја силувал бидејќи го заблела со ХИВ, но адвокатот го советувал да не го прави тоа бидејќи самиот си е виновен, а ова што ми се случува. Томас кој има 27 години знаел дека оваа жена боледува, но не знаел дека таа има ХИВ, се додека не направил тест во затворот. 
Овој осу

Пронајдете не на следниве мрежи: