Силување во училиште:500 ученици и професори на ДНК анализа!

Loading...

Полицијата успеала од нејзината облека да земе генетски материјал, но не успеала да најде профил кој ќе одговара во базата на податоци.Учениците и персоналот од машки пол на едно француско средно училиште, вкупно 527 лица, мораат да дадат примерок за ДНК анализа додека полицијата трага по напаѓачот кој силувал тинејџерка.
Обвинителството во градот Ла Рошел, на западот од Франција, соопши дека земањето примероци за ДНК анализа ќе трае од денес до среда во училиптето, каде 16-годишна девојка е силувана на 30. септември во тоалетот кој не бил осветлен.Полицијата успеала од нејзината облека да земе генетски материјал, но не успеала да најде профил кој ќе одговара во базата на податоци.Учениците и персоналот од машки пол на едно француско средно училиште, вкупно 527 лица, мораат да дадат примерок за ДНК анализа додека полицијата т

loading...
Loading...