СИНЧЕТО НА МОЈСОВСКИ – ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Еве како го бодреше неговиот татко!

Полседниот натпревар на Мојсовски од трибините го следеше неговиот син кој држеше транспарент во рацете: Тати мајсторе!Наумче Мојсовски вчера го одигра последниот натпревар за македонската репрезентација, неговите три гола ја однесоа Македонија на Светското првенство во Шпанија. 
Последниот натпревар на Мојсовски од трибините го следеше неговиот син кој држеше транспарент во рацете: Тати мајсторе!
Оваа фотографија стана вистински хит на социјалните мрежи. 
Погледнете ја на следната страна:

 
Наумче Мојсовски вчера го одигра последниот натпревар за македонската репрезентација, неговите три гола ја однесоа Македонија на Светското првенств

Пронајдете не на следниве мрежи: