Синди Крафорд се соблече гола

Loading...

Синди Крафорд можеби има 50 години, но штотуку докажа дека се уште има неверојатно тело и неверојатни потези. Легендарниот супермодел Синди Крафорд се соблече „пиштол“ гола за шоуто „Lip Sync Battle“, и направи неверојатна претстава, глумејќи се себе во познатиот спот на Џорџ Мајкл.

Со тоа, Синди докажа дека не само што се уште изгледа како да има 20 години, туку и се уште ги има потезите во танцот. Како ли и успева?
Легендарниот супермодел Синди Крафорд се соблече „пиштол“ гола за шоуто „Lip Sync Battle“, и направи неверојатна претстава,

loading...