Синот ја растурал клупата на покојниот татко и погледнете каква порака нашол…

Loading...

Таткото на ова момче починал…Кога тој почнал да ја раскопува клупата која неговиот татко ја правел за неговата мајка, пронашол скриена порака под неа.– Мојот татко почина на 26. февруари на 51. година од пукната артерија. Ја направи оваа клупа за мојата мајка, а ова е пораката која на пронајдов под неа: Те сакам Бека. Кој и да е овој ден, се надевам дека е добар. Господ ги слушна моите молитви и ми те даде мене. Знам дека ова се најдобрите донови кои ќе ги имам и драго ми е што си ти во нив. Не сум сигурен кога ќе го прочиташ ова, но ако го прочиташ знај дека многу те сакам. Ако постои една работа која ја сакам во животот е да бидам добар кон тебе. Ако успеам во тоа, ќе бидам најсреќен човек на светот. Те сакам мој прекрасен живот.
Трагедија е што жената прв пат ја прочитала пораката откако нејзиниот сакан сопруг починал. Но ова секако ќе го запамети засекогаш…– Мојот татко почина на 26. февруари на 51. година од пукната артерија. Ја направи оваа клупа за мојата мајка, а ова е пораката која на прона

loading...