СИНОТ НА АРКАН ИЗНЕНАДИ: „Татко ми е жив и го смени личниот опис“

Loading...

Сакам Србија да ја знае вистината. Цеца го претстави како вујко, како роднина. Во Аја Напа мојот татко сѐ уште живее.Ова шокантно тврдење на синот на Аркан, Михајло Ражнатовиќ, отвора сомнежи дека Жељко е жив.
Тој тврди дека Аркан е жив и дека го сменил личниот опис.
Повеќе деали најавува „Курир.рс“.
Ова шокантно тврдење на синот на Аркан, Михајло Ражнатовиќ, отвора сомнежи дека Жељко е жив.
Тој тврди дека Аркан е жив и дека го сменил ли

loading...