Синот на Лепа Брена доживеал клиничка смрт

Loading...

Се се случило пред Нова година кога тој бил под голем стрес поради спотот и новата песна „ВО другиот живот“.Стефан Живојиновиќ доживеал клиничка смрт за време на неодамнешното престојување во Америка.
Стефан криел од родителите, Брена и Боба, дека во Мајами после неколку часа играње тенис, паднал во несвест на теренот и лекарите од Итната медицинска помош се посомневале на триминутна кома од кардиолошка природа.
-Да, тоа се случи во Мајами, само паднав и друго ништо не знам. Прекин на филмот. Траеше како вечност, а тие ми велат дека само неколку минути сум бил во несвест. Пријател веднаш повикал Итна помош и тие рекле дека состојбата личи на клиничка смрт. Немам појма, ништо не ми беше, потврдува Стефан за Свет.
-Не му се јавив на никого бидејќи тоа може на секој да му се случи. Не смеев да и кажам на Брена, јас бев во Америка, а тие во Србија, ќе полудеа од грижи. Направив комплетни анализи и здрав сум како дрен, лекарите од Итната медицинска помош згрешиле, вели тој.
Се се случило пред Нова година кога тој бил под голем стрес поради спотот и новата песна „Во другиот живот“.Стефан Живојиновиќ доживеал клиничка смрт за време на неодамнешното престојување во Америка.
Стефан криел од родителите, Брена и Боба, дека

loading...