Синот на Мајкл Џексон доживеал сообраќајна несреќа

Принц Џексон, најстариот син на Мајкл Џексон вчера доживеал несреќа, по што бил префрлен во болница. Во болницата е констатирано дека има полесни повреди, гребнатини и модринки и нема скршеници, па веќе е пуштен дома.
До несреќата дошло поради влажниот асфалт по кој се излизгал со моторот. Самиот Принц ја објавил веста за несреќата, објавувајќи фотографија од амбулантното возило додека го носеле на пат кон болницата.
Во болницата е констатирано дека има полесни повреди, гребнатини и модринки и нема скршеници, па веќе е пуштен дома.
До несреќата дошло пор

Пронајдете не на следниве мрежи: