Синот на Мајкл Џексон крие информации за смртта на својот татко?

Loading...

Откако поминаа четири години од смртта на кралот на поп музиката, Мајкл Џексон, неговиот најстар син реши да сведочи пред судот и да ги раскаже последните денови на неговиот татко. 
Принц Џексон, кој сега има 16 години, во периодот кога почина неговиот татко имал 12 години. Тој бил сведок на целата ситуација, а го следел и амбулантното возило кое го пренесе Мајкл Џексон од неговата куќа до болницата, попладнето на 25 јуни 2009-тата година. 
Адвокатите на семејството Џексон открија дека најстариот син на кралот на попот е следниот сведок кој ќе сведочи за последните денови и часови од смртта на неговиот татко. 
Сеуште е нејасно дали Принц Џексон има да открие нови информации за смртта на Мајкл Џексон, која веќе неколку години за многумина е мистерија. 
На 29-ти јуни, семејството Џексон како и целиот свет ќе ја одбележат четиригодишнината од смртта на незаменливиот крал на поп музиката, Мајкл Џексон. Откако поминаа четири години од смртта на кралот на поп музиката, Мајкл Џексон, неговиот најстар син реши да сведочи п

loading...
Loading...