Синот на Шер подготвен за промена на полот

Loading...

Пејачка Шер се грижи за здравјето на нејзиот син Чаз Боно поради вишокот на килограми. Таа на својот син му понуди 60.000 долари доколку ослабе 30 килограми.
Во моментов тој има 27 килограми помалку и е подготвен за операцијата за промена на полот. Травеститот Чаз уште во 1995 година јавно објави дека е лезбејка.
Процесот за промена на полот тој го започнал во 2008 година, а во 2010 година добил и законска потврда за ваквата интервенција.  Боно се одлучи промената на полот да ја направи во Белград, бидејќи според него оваа операција таму ја прават најдобро што можат.
 Пејачка Шер се грижи за здравјето на нејзиот син Чаз Боно поради вишокот на килограми. Таа на својот син му понуди 60.

loading...
Loading...