СИТЕ ГЛЕДАЛЕ ДОДЕКА СЕ СЛУЧУВА ТРАГЕДИЈАТА: Тигар нападнал дете во Зоолошка градина!

Loading...

Страшен момент во зоолошка градина! Дете на школска возраст смртно настрадало откако случајно се нашло помеѓу тигри.  Сведоците кажуваат дека детето било заробено во вилиците на тигрите 15 минути пред да почине.Ужасниот напад се случил денес во зоолошката во Њу Делхи во Индија.
Трагичната фотографија покажува како детето се обидува да се заштити додека тигарот се приближува.
Некои од присутните се обиделе да го истераат тигарот фрлајќи камења на него но не успеале да го заштитат детето на тој начин.

„Слушнавме ужасни крици околу 1.30 часот“- им кажуваат сведоците на новинарите. Тигарот го фатил детето за врат, додека сите други деца гледале во ужас.
Полицијата го истражува инцидентот, а одговорните од зоолошката во Њу Делхи сеуште не се огласиле на прашањата на јавноста зошто ни дури 10-15 минути не стигнала помош. Ужасниот напад се случил денес во зоолошката во Њу Делхи во Индија.
Трагичната фотографија покажува како детето се обидува да се заштити до

loading...
Loading...