СИТЕ ГО ЗНААТ НЕЈЗИНИОТ БРАТ: Рада Манојловиќ сега ја покажа и сестрата Марија!

Loading...

Пејачката Радмила Рада Манојловиќ на Инстаграм објави фотографија од нејзината сестра Марија. Сите знаеме како изгледа нејзиниот брат, кој исто така заплива во музичките води и настапи во „Ѕвездите на Гранд“.
Сега пејачката на Инстаграм профилот објави фотографија на која друштво и` прави Марија.
Рада покажала како тие изгледаат кога рано ќе станат.

„Добро утро“ – напишала пејачката!
Сите знаеме како изгледа нејзиниот брат, кој исто така заплива во музичките води и настапи во „Ѕвездите на Гранд“.
Сега пејачка

loading...