Сите ја објавуваат фотографијата на која жена го прегрнува своето куче- не сакате да знаете зошто!

Loading...

Доколку денес сте почувствителни, ве предупредуваме, можеби ќе се расплачете и потоа е најдобро да не продолжувате понатаму со текстот.Една корисничка на Игмур објавила фотографии од последниот ден исолнет со љубов и уживање кој му го приредила на своето милениче.
„Хана имаше напади два месеци. Беа мали и немавме причини за грижа, но со текот на времето почнаа да стануваат се посериозни.
Примаше неколку лекарства за да се подобри стојбата. Кога ги пиеше, немаше гадни напади, но ги имаше. Но, кога не ги пиеше не можеше ни да се качува по скали“, напишала тажната девојка.
После многу болки, одлучила дека е премногу сурово себечино да ја држи под лекарства и затоа одлучила да ја успие Хана.
Сепак, пред да ја одведе на ветеринар, ѝ приредила ден за помнење.Една корисничка на Игмур објавила фотографии од последниот ден исолнет со љубов и уживање кој му го приредила на своето милениче.
„Ха

loading...