Сите ја обожуваат: Жената родена во овој хороскопски знак е најдобра партнерка и пријател

Loading...

Тие се дами за цел живот…На девојката припадничка на овој знак и е потребен простор. Нејзе и треба слобода да биде онаква каква што е во секој момент.
Таа никогаш нема да ве критикува, наместо тоа ќе чека да ги избере вистинските зборови за тие најдобро да ја отсликаат состојбата на нејзиното срце и душа.
Се работи  за вагата.
Дури и во ситуација кога ќе ги избере вистинските зборови, таа може да ви испрати писмо. Бидејќи нејзините емоции се огромни, тоа може да стане вистински предизвик. Таа ги сака зборовите и магијата што тие ја поседуваат, тоа ја прави да се чувствува слободна.
Затоа, ако сакате некоја Вага, сфатете дека зборовите се важни, бидејќи тие се уметничките четки на нејзиното срце. Таа не лаже и не се фали, не е добра во тоа. Ги презира неисполнетите ветувања.
Таа е уметник, но за да преживее во светот, мора да го пронајде својот порок. Нејзе и се потребни предмети и звуци, мириси и текстури кои резонираат со тоа место длабоко внатре, кое вели: „Да. Тоа е тоа, и сега се е како што треба“.
Ако ја сакате Вагата, морате да го знаете ова: Нејзе и е потребна нејзината уметност, исто колку што и е потребен воздухот: Без неа, таа не е она што е. Таа ја бара тишината. Го сака своето тело, а истовремено и го мрази. Но, вие морате да го сакате. Морате да ја гледате во очи и да се смеете.
Тргнете и ја косата од лицето, за подобро да ја погледнете. Допрете го секој дел од нејзината кожа како да е прв пат. Таа ќе копнее по вашата прегратка и ќе овене без неа. И треба романса.
Таа ќе плаче, и тоа многу. Ќе плаче и нема да знае што не е во ред. Некогаш едноставно ќе мора да ја почувствувате и нејзината тага.
Но, не постои ниеден друг знак што ќе се обиде да им угоди на сите околу себе. Во нељубезниот свет таа е насочена на своите потреби, и морате да научите да ги ставате нејзините потреби пред вашите бидејќи самотијата ја плаши и во спротивност ќе и го скршите срцето.
Ако сакате да го заробите срцето на Вагата, тоа мора да биде засекоташ. Нема попосветени партнери од Вагите, ниту пак повнимателни и поангажирани.
Никогаш не смеете да ја земете здраво за готово, бидејќи срцето и се затвора кога ќе почувствува непријатност, а тогаш ризикувате никогаш повеќе да не го најдете патот. Нејзиното срце ја знае тајната на се. Заштитете го.На девојката припадничка на овој знак и е потребен простор. Нејзе и треба слобода да биде онаква каква што е во секој момент.
Таа никогаш н

loading...