Сите љубовни врски од реалните шоуа

Loading...

Врските кои ќе започнат пред камерите не секогаш се осудени на пропаст.
Кача и Бане, Маријана и Немеш, Никола и Бојана се во сериозни врски веќе со години. Катерина Живковиќ и Бранислав Јанковиќ учесници во реалното шоу Фарма се две години во врска.
Па Катерина вели- Фарма ми го промени животот, освоив 100.000 евра и ја пронајдов љубовта на мојот живот.
Додека пак Немеш и Маријана својата врска ја направија јавна и по завршувањето на шоуто Големиот брат. Таа влезе во куќата како мажена жена, домаќинка и мајка, а со сексот со Немеш ги шокираше сите. Тие сеуште се заедно, таа и понатаму е домаќинка а тој се занимава со синхронизација на цртани филмови.
Љубовта може да им се случи на сите, било кога и било каде.- вели Маријана.
Сеуште не се знае што ќе излезе од љубовните авантури на Ава и Жељко и на Станија и Филип. Па останува да видиме.Врските кои ќе започнат пред камерите не секогаш се осудени на пропаст.
Кача и Ба

loading...