Сите на нозе! Веќе шести ден се трага по исчезнатото момче

Полицијата ја продолжува истрагата по 19-годишниот Божо Илиќ, кој исчезна пред 6 дена од селото Ручиќи, потврдил денес потпаролот на полициска управа во Чачак,  Билјана Настиќ.Полицијата во Горен Милановац веднаш по пријавата дека момчето се одалечило од куќата, тргнала во потрага по него, а помош им пружиле полицајците од  Чачак, припадници на Одделението за вонредни ситуации и Жандермеријата“, навела Настиќ.
Според нејзините зборови, за сега, за жал, не е пронајдена никаква тграга која би довела до него. Мештаните на Ручиќи наведуваат дека се шокирани од овој случај, а во изминатите неколку дена  и самите помогнале во потрагата.Полицијата во Горен Милановац веднаш по пријавата дека момчето

Пронајдете не на следниве мрежи: