Сите сакаме секс со колегата!

СЕКС СО КОЛЕГАТА!
Табу тема за многу вработени и претпријатија. Како што знаете врските помеѓу вработените се забранети, а и ако ги има тие вешто се кријат.
Но, според ова истражување од тоа не може да се избега и таквата активност, мора да се прифати. Еве зошто.
85% немаа никаков проблем со тоа колегите да се во сексуална врска:

Сепак има граници. 65% сметаат дека менаџерите не смеат тоа да го прават со нивните подредени, сепак на повеќе од една третина од испитаниците, тоа не им смета:

Повеќе од полoвина сметаат дека ако се однесуваат професионално нема никаков проблем доколку имате секс со колегата. 10% сметаат дека тоа е одлична идеја и исто толку дека е страшно глупава:

Со оглед на тоа дека 9 од 10 луѓе се сексулано привлечени од колегата, јасно е зошто никој нема проблем со ова:

А две третини решиле и да си ја пробаат среќата:

Што исто така не е чудно, со оглед на тоа дека 85% сонувале за секс со колегата:

И за крај, сакале нејќеле повеќе од 50% имале секс со колегата или колешката, како што заборавивме да напоменеме на горните слајдови:

 СЕКС СО КОЛЕГАТА!
Табу тема за многу вработени и претпријатија. Како што знаете в

Пронајдете не на следниве мрежи: