СИТЕ ТРИ МРТВИ: Што ги поврзува овие три девојки кои излегле на насловната на „CKM“ магазинот?

Loading...

Необични трагични случувања ги поврзува три девојки на кои единственото заедничко им е што се појавиле на насловната страница на српскиот магазин за мажи „CКМ“ кој објавува фотографии од разголени жени!Сите три животот го изгубиле во трагични случувања кои ги наполните насловните страни на црната хроника.
Најновиот случај е врзан за неодамнешната смрт на старетата Слаџана Гудураш која починала во „голф 5“ кој е пронајден покрај еден пат во Србија потполно смачкан.
Гудураш се појавила на насловната страна на магазинот „CКМ“, во 122 број на магазинот во првиот и вториот месец од оваа година.
Во 99 број во единаесеттиот месец  во 2011 година се појавила и Владислава Червенко која исто така трагично настрадала…
Неа , болно ја малтретирал и ја убил нејзиниот партнер Даријан Мусиќ.
Злосторството во станот во новосадската населба Лиман го шокираше целиот регион.
Исто така е убиена и пејачката Ксенија Пајчин, која се фотографирала за 19 број на „ЦКМ“ кој излегол во третиот месец во 2005 година. Ксенија беше убиена од нејзиното момче, црногорскиот манекен Филип Каписода кој потоа извршил самоубиство.
СТРАШНИ СЦЕНИ НА ГРОБОТ НА УБИЕНАТА КСЕНИЈА: Ќе се расплачете кога ќе видите што се случило таму…Сите три животот го изгубиле во трагични случувања кои ги наполните насловните страни на црната хроника.
Најновиот случај е врзан за неодам

loading...
Loading...