Сите заблуди од филмовите за возрасни!

Loading...

Сите заблуди од филмовите за возрасни!1. Можете да имате секс со еден маж со часови без пауза и без лубриканти
Во реалноста тоа е само монтажа на неколку поединечни сцени, кои споени заедно изгледаат како сексот на актерите да е совршен, долг и непрекинат .
2. Момците се подготвени за нова акција веднаш по оргазмот
Реалноста е дека повеќето мажи после оргазмот се поспани, па често дури и добиваат главоболка. Во секој случај, потребно е некое време пред да можат да се вратат во нова акција.
3. Сите жени испуштаат звуци како порно актерките
Таквите звуци може да ги имитирате во времето кога не сте ни блиску до оргазам, а кога климаксот е блиску обично запира и дишењето, со цел поголемо доживување на целото задоволство.

 
4. Пенетрација во вагината по пенетрација во анусот
Ова никогаш не смеете да го дозволите затоа што на овој начин во вагината се внесуваат многу бактерии кои може да предизвикаат инфекции на вашиот уринарниот тракт.
5. Жените сакаат да им свршите на лицето
Тоа е лепливо и неуредно. Кој ужива во тоа?
6. Сите жени сакаат да голтаат
Иако нема ништо лошо во тоа, поголемиот дел од жените не го сакаат, бидејќи е лепливо, течно и со чуден вкус.
Извор: Космополитен1. Можете да имате секс со еден маж со часови без пауза и без лубриканти
Во реалноста тоа е само монтажа на неколку

loading...
Loading...