СЈО ги продолжува политичките битки на Заев со медиумите

По атакот врз телевиизја НОВА, СЈО по наредба на СДСМ ги проодлжува политичките битки на Зоран Заев со медиумите. Тоа што Заев го најави уште во февруари 2016-та година, сега Катица Јанева го реализира.СЈО и Јанева денеска презентираа четири нови истраги, од кои една од истрагите е за фирмата „Тотал“ против физичко лице сопственик на фирмите „Тотал маркетинг“ ДООЕЛ и „Тотал медиа центар“ ДООЕЛ. Сопственик и управител на компаниите бил новинарот и уредник на телевизија Сител, Драган Павловиќ – Латас.
Тоа што Заев го најави уште во февруари 2016-та година, сега Катица Јанева го реализира преку продолжување на политичките битки на Заев со медиумите.СЈО и Јанева денеска презентираа четири нови истраги, од кои една од истрагите е за фирмата „Тотал“ против физичко лице сопственик на ф

Пронајдете не на следниве мрежи: