Скандал: Синови на познати политичари повредени во масовна тепачка!

Во Будва при масовна тепачка  повредени се Лука Џуришиќ и Амар Нухоџиќ.Тепачката се случила на 3 јануари три часа по полноќ, кога 20 малолетни момчиња од Подгорица, во видно алкохолизирана состојба, им се нафрлиле на момчињата кои се враќале од забава.
Лука Џуришиќ е син на министерот за одбрана Милица Пејановиќ Џуришиќ, а Амар Нухоџиќ е син на пратеникот на Демократската партија и претседател на Одборот за безбедност и одбрана Мевлудин Нухоџиќ.
Синовите на политичарите по тепачката се здобиле со полесни повреди, а случајот е пријавен во полиција.Тепачката се случила на 3 јануари три часа по полноќ, кога 20 малолетни момчиња од Подгорица, во видно алкохолизирана состојба, им се нафрлиле на м

Пронајдете не на следниве мрежи: