Скандал со гласањето на „X фактор“

Loading...

Вчера се одржа првиот концерт на Х фактор.Даниел како и секогаш успеа да го воодушеви жирито и публиката и без проблем помина во следната фаза. Но и Фифи односно бендот H20 продолжи во понатака. 
Натпреварувањето го напушти Младен Лукиќ.
Она што беше интересно беше фотографијата која ја објави Елена Ристеска на својот Инстаграм профил.
Имено, таа вели дека имала проблеми при гласањето. 
Покрај тоа што се обидела да гласа во определеното време таа ја добила следнава порака:

 

Но, Елена не единствената која имала проблеми со гласањето, уште многу други Македонци се соочиле со истиот проблем. 
 Даниел како и секогаш успеа да го воодушеви жирито и публиката и без проблем помина во следната фаза. Но и Фифи односно бендот H20 продолжи во пона

loading...
Loading...