СКАНДАЛ во болница: Старец мирно спиел во креветот, сѐ додека нешто…

Loading...

Недопустлив скандал изби во новиот дом за нега на стари и тешко болни пациенти во Виена.На крајот од минатиот месец, глушец гризнал пациент на неколку места на десната потколеница.
Тој пациент боледувал од болест на белите дробови и е врзан за кревет, пренесе виенски Кронен Цајтунг.
Веднаш е интервенирано, но глушецот не е пронајден.На крајот од минатиот месец, глушец гризнал пациент на неколку места на десната потколеница.
Тој пациент боледувал од болест на белите дроб

loading...
Loading...