Скандал во кралскиот двор: Кејт се скара со Камила!

Loading...

Камила по кавгата со Кејт на Чарлс му се заканувала дека ќе го уништи и него и целото негово семејство.
 Кејт жестоко се скарала со Камила Паркер Болз, маќеата на нејзиниот маж и супруга на принцот Чарлс.
По караницата Камила излетала од собата и на сиот глас му се заканувала на принцот дека ќе го уништи него и неговото семејсво.
„Вриеше од бес и од собата излета како фурија“, вели еден од очевидците.
Сеуште не се знае  која е причината за караницата на кралските дами, но, се претпоставува дека Кејт ја испровоцирала Камила со приказните за разводот на Чарлс и огромните пари кои се потрошени заради таа намена односно неверојатните 350 милиони долари.Кејт жестоко се скарала со Камила Паркер Болз, маќеата на нејзиниот маж и супруга на принцот Чарлс.
По караницата Камила излетала од собата

loading...
Loading...