Скандал во Србија: Ме украдоа како бебе, сакаа да бидам проститутка!

Loading...

Потресната животна приказна на 27. годишната Татјана П. започнала уште, како што тврди самата, кога како бебе била украдена од Гинеколошко-акушерската клиника „Народен Фронт“ во Белград, а нејзините лажни родители биле криминалци кои се занимавале со трговија на бело робје.Потресната животна приказна на 27. годишната Татјана П. започнала уште, како што тврди самата, кога како бебе била украдена од Гинеколошко-акушерската клиника „Народен Фронт“ во Белград, а нејзините лажни родители биле криминалци кои се занимавале со трговија на бело робје.
– „Пробаа да ме намамат во јавна куќа во Германија, а мојот помлад брат да го пратат на присилна работа на нафтена платформа, но успеавме да побегнеме и да побараме азил во Холандија, така се спасивме“, изјави Татјана.
Татјана тврди дека киднаперите биле шпански пар и дека само формално живееле како сопруг и сопруга. Во својата изјава таа открива дека со брат и им се променети броевите на изводите од матичната книга на родените, како и дека постои набрзина напишана отпусна листа од породилиштето на нивната “мајка“.
Г.М.Потресната животна приказна на 27. годишната Татјана П. започнала уште, како што тврди самата, кога к

loading...
Loading...