Скандал:Го пуштил 9-годишниот син да вози Ферари

Loading...

Индиската полиција го уапсика Мохамед Нишам, таткото на детето, поради ова неодговорно однесување. На видеото може да видите како 9-годишното дете вози, а неговиот 5-годишен брат е со него во кола.
Бизнисменот Мохамед го постави видеото на интернет, а со тоа ја направил и најголемата грешка во својот живот.
Па непосредно по објавувањето на видеото, полицијата го уапсила.Индиската полиција го уапсика Мохамед Нишам, таткото на детето, поради ова неодговорно однесување. На видеото може да

loading...