Скандалот на Калиопи не беше прикажан

Loading...

Откако Калиопи  го прекина својот настап на Златна Бубамара со зборовите- „Стоп, стоп… мислам дека по толку децении кариера заслужив да пеам во убави услови, барем мониторите наместете ги како што треба“ – за тоа дозна целата македонкса јавност.
Но гледачите на телевизискиот пренос на Златна бубамара не успеаа да го видат скандалот кој се случи за време на настапот на Калиопи.
Гледачите не успаа да го видат ни прекинот на настанот, но и шегите кој Сашко Коцев- домаќинот на манифестацијата но и Игор Џамбазов, ги направија на сметка на Калиопи. Тој дел  беше исечен од телевизискиот пренос.
Калиопи до сега не ја прателе скандали од ваков тип, односно никогаш јавно не реагирала на овој начин. Шегите кои беа упатени кон неа, односно шегите што ги направија Сашко и Игор биле со цел да и посочат на Калиопи дека технички проблеми се случуваат и нема потреба да биде лута.
Извор: kurir.mkОткако Калиопи  го прекина својот настап на Златна Бубамара со зборовите- „Стоп, стоп… мислам дека по тол

loading...