СКАНДАЛОЗЕН ПОТЕГ: Исклоцал старец и не му дал да влезе во возилото од јавниот превоз

Инцидентот се случил во „Душанова улица“ на Дорќол, кога засега непознат бројач на патници почнал да клоца и да бутка старец, кој се обидувал да влезе во трамвајот на линијата број 2.На социјалните мрежи и на Јутјуб се појави снимка која ја објави еден Белграѓанец, а на која се гледа како еден бројач на патници клоца стар човек.
Инцидентот се случил во „Душанова улица“, на Дорќол, кога старецот се обидувал да влезе во трамвајот на линијата број 2.
Мотивот поради кој тој се изживувал над старецот е сѐ уште непознат, а не се знае ниту дали овој безобразен човек е казнет поради своето однесување.На социјалните мрежи и на Јутјуб се појави снимка која ја објави еден Белграѓанец, а на која се гледа како еден бројач на патници клоца стар човек.

Пронајдете не на следниве мрежи: