Скандалозни изјави на партнерите на Заев: Македонскиот идентитет не постои, а пред 100 години немало Македонци

Loading...

За коалиционите партнери на Зоран Заев не постои македонскиот народ. Зијадин Села во скандалозна изјава вели дека македонскиот идентитет не постои, а пред 100 години македонскиот народ не постоел.-Историската реалност на Македонија ја знае целиот свет и е многу апсурдно за еден народ што го нема својот идентитет, во конкретниот случај се Македонците, Албанците биле многу коректнин и им помагале да го градат тој идентитет и сега вие го оспорувате нашиот идентитет. Со пописот од пред 100 години не постои македонски народ, вели Зијадин Села во скандалозната изјава.
Инаку Зијадин Села е еден од потписниците на Платформата од Тирана и тој е еден од оние кој прв му ја даде својата поддршка на Зоран Заев за формирање влада.-Историската реалност на Македонија ја знае целиот свет и е многу апсурдно за еден народ што го нема својот идентитет, во конкретниот случај се Мак

loading...