Скандалозно: Експолозија на кинески телефон убила човек!

Loading...

Ваквите вести стануваа се почести и со тоа самата ситуација станува алармантна. Повторно, момче разговарало на својот мобилен додека се полнел почуствувал остра болка во срцето и неговата рака изгорела. По сите социјални мрежи се советуваат корисниците да не го користат својот мобилен уред кога батеријата е речиси празна, бидејќи радијацијата е 100 пати посилна.

Како што е напоменато ова не е прв пат да се случи вакво нешто, пред само неколку месеци осумнаесет годишна девојка од Швајцарија завршила со изгореници од втор степен, додека нејзиниот Samsung Galaxy S3 одеднаш експлодирал во нејзиниот џеб.
Повеќе на: gsm.mkПо сите социјални мрежи се советуваат корисниците да не го користат својот мобилен уред кога батеријата е речиси празна, бидејќи радијацијата е 100

loading...
Loading...