Скандалозно: Марија Шерифовиќ пее за гревовите на Беквалац!

Loading...

Марија Шерифовиќ ја снимила песната „Горка храброст, која Наташа Беквалац ја најавила како своја биографска песна.Беквалац зборувала за оваа песна и за нејзниот текст во кој се говори за гревовите на една жена. Но, уште еднаш се покажала како точна изреката „Не е кому е наменето, туку кому му е судено.“
Во продукцијата на ателието Траг, под надлежност на проврените хит-мејкери Марина Тучаковиќ, Наташа снимила автобиографска балада „Горка храброст“ која светлото на денот ќе го види за неколку недели.- вака пишувале српските новини пред 2 години.
До ден, денес таа нумера не се појавила во изведба на Наташа, туку Шерифовиќ ја купила за себе.
И додека Наташа барала момент за да ја објави песната, во меѓувреме веќе ја снимила нејзината колешка Марија Шерифовиќ. Песната ја платила и сега е во нејзина сопственост.- кажува близок на Марија.

Поминало многу време, а песната „собирала само прашина.“ Наташа била загрижена за неа, но во меѓувреме започнала да се интересира, за авторите на нумерата не биле платени, па било и логично дека некој пред или покасно ќе ја купи.
Тие кои ја слушнале песната кажуваат дека има детали од животот на Беквалац. Марија со фановите поделила само два стиха од целата песна, но и тие биледоволни за да се очеува една хит-балада.
Ова се стиховите од песната: „uvijek svaka druga riječ, svaka prva misao, znam to…“Беквалац зборувала за оваа песна и за нејзниот текст во кој се говори за гревовите на една жена. Но, уште еднаш се покажала како точна изреката &bd

loading...
Loading...