Скокајте на јаже за цврсти мускули и помалку килограми

Loading...

Скокањето на јаже е еден полесен начин за раздвижување  на телото  за брзо намалување на вишокот килограми. Скокање на јаже соодветна вежба за тренингот на отворено, на пример по утринскиот крос. Според списанието “Muscle and Fitness”, човек може да согори 16 калории во минута скокајќи на јаже.
Дознајте повеќе на линкотСкокањето на јаже е еден полесен начин за раздвижување  на телото  за брзо намалување на вишокот килограми.

loading...
Loading...