Шкорпиите и Овните се љубоморни, а Водолиите се љубоморни но ретко го покажуваат тоа…

Loading...

Ниту еден припадник на хороскопските знаци не е имун на љубомора, но интензитетот и начинот на покажување се различни.
Овните имаат најсилни изливи на љубомора
Припадниците на овој знак имаат проблем со довербата, поради тоа ги следат и анализираат чекорите на партнерот.  На секое сомневање реагираат импулсивно  без оглед на тоа каде се наоѓаат. Од Овните може да очекувате се, од фрлање чинии па се до закани. Ако се однесувате коректно и ги демантирате сомневањата, љубомората ќе исчезне.
Бикот е вистински истражувач, а со својата љубомора може да ве гуши
Иако припадниците на овој знак тежат кон хармонична врска, ако ги пробудите нивните сомнежи очекувајте хаос. Иако нема да брзаат со заклучоците, Биковите ќе истражуваат а ако се потврдат нивните сомнежи очекувајте тешки зборови.
Близнаците се сомневаат поради сопственото однесување
Иако не се склони кон љубоморни сцени, припадниците на овој знак ќе се сомневаат во верноста на партнерот затоа што и самите многу сакаат да флертуваат. Сепак, ќе останат смирени и ќе го остават партнерот сам да се издаде. Но едно запомнете доколку Близнакот не е воопшто љубоморен тоа е знак дека повеќе не е заинтересиран…
Повеќе на следниот ЛИНКНиту еден припадник на хороскопските знаци не е имун на љубомора, но интензитетот и начинот на покажување се различни.

loading...
Loading...