Шкорпијата се облекува секси, Бикот удобно, Ракот….

Loading...

Овен
Црвената боја ќе ја видите во нивниот орман. Овенот сака секој да ја види неговата природа и во склад со тоа се облекува. Истото така преку облеката го покажува својот став кон светот. Остар, беспрекорен и самодоволен….
Бик
Сакаат пастелни бои, а црвената ја избегнуваат. Сакаат облека која е удобна и мора одлично да им стои. Жените сакаат цветни дезени, а мажите Бикови се перфекционисти- гледаат се да им одговара. Тешко на улица ќе сретнете жена без кармин или накит.
Близнаци
Важно им е како се облекуваат, но не се оптеретуваат со тоа. Сакаат накит, дури и мажите, пред се часовници.  Најмногу сакаат сива боја, црна и бела….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Црвената боја ќе ја видите во нивниот орман. Овенот сака се

loading...
Loading...