Сквернавени три надгробни плочи на гробиштата во Драчево

Сквернавени три надгробни плочи на гробиштата во ДрачевоВчера во Полициска станица Драчево, Б.Б., А.Ј. и С.П., пријавиле дека од месец Јули 2017 година до денот на пријавувањето, на гробиштата во с.Драчево, од страна на непознато/и лице/а извршено е оштетување на три надгробни плочи.
Увид на местото на настанот извршила екипа од Секторот за внатрешни работи Скопје.Вчера во Полициска станица Драчево, Б.Б., А.Ј. и С.П., пријавиле дека од месец Јули 2017 година до денот на пријавувањето, на гробиштата во с.Драче

Пронајдете не на следниве мрежи: