Славна порно актерка: Татко ми е лут, затоа што сега не може да гледа порно филмови

Loading...

Кога децата ќе се одлучат да се занимаваат со порнографија, родителите секако полудуваат поради нивниот избор на професија. Но, не и таткото на порно актерката Stoya- тој се налутил на својата ќерка бидејќи му го уништила гледањето на порно филмовите.
„Татко ми е лут на мене, затоа што му го уништив гледањето на порно филмовите. Но, исто така лут е бидејќи не снимив само неколку сцени туку и потпишав договор со голема компанија“  – изјавила Stoya.
Тој често е соочен со нејзината работа, бидејќи на порно страниците, на кои со задоволство го поминува времето, излегуваат фотографии и видеа од неговата ќерка.
„Не дека за тоа зборуваме за време на вечерата, но знаеме некогаш да разговараме на таа тема“ – признала актерката.Кога децата ќе се одлучат да се занимаваат со порнографија, родителите секако полудуваат поради нивниот избор на профе

loading...
Loading...