Следниот четврток е неработен ден!

Loading...

Министерството за труд и социјална политика информира дека 1 јануари 2015 година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.Министерството на граѓаните на Република Македонија им ја честита Новата Година.Министерството на граѓаните на Република Македонија им ја честита Новата Година.

loading...
Loading...