Слика на Мухамед Али, Касиус Клеј со 100.000 лајкови за помалку од 24 часа

Loading...

Ова треба да се види. Има порака, силна порака. Порака која ја сублимира целата кариера на Мохамед Али. Има сила да ве инспирира. Па ние мислиме дека една од целите на нашиот портал може да биде и инспирирањето и давањето на смисол на овој живот.Па успеавме ли да ве инспирираме?Па успеавме ли да ве инспирираме?

loading...
Loading...