Сликата која вечерва направи „хаос“ на Интернет!

Кој ако не  Ким.Само таа за помалку од 4 минути по објавувањето на слика може да собере 15.000 лајкови.
Нејзиниот селфи во бања, вечерва направи вистински бум на интернет.
Црвениот комбинација прекрасно и прилега, па тоа е причина што досега сликата има повеќе од 90.000 лајкови.
 Само таа за помалку од 4 минути по објавувањето на слика може да собере 15.000 лајкови.
Нејзиниот селфи во бања, вечерва направи вистински

Пронајдете не на следниве мрежи: