Слободни работни места: Аплицирајте за супервизор, плата 26.000 денари!

Аплицирајте за слободните работни места…Аплицирајте за одлична основна  плата од 26.000 денари, плус дел од плата за работна успешност за работното место супервизор во КОЛА ДООЕЛ. Не е потребно високо образование, неопходна е возачка дозвола Б категорија.
Повеќе информации може да добиете на ЛИНКОТАплицирајте за одлична основна  плата од 26.000 денари, плус дел од плата за работна успешност за работното место супервизор во&nbsp

Пронајдете не на следниве мрежи: