Снимаат порно филмови за да ја сочуваат околината?!

Loading...

Каква пожртвуваност…
Еко-активисти од Британија смислиле необичен начин да го  промовираат чувањето на  околината.
Тие се „ѕвезди“ во споствените порно филмови кои ги објавуваат на својот веб сајт.  Заинтересираните мораат да се претплатат на сајтот и да го платат секе видео  кое  ќе го гледаат, а нивните пари одат за заштита на околината.
Оваа група го носи името „ Fuck for Forest “, а освен постојаните членови, примаат и волонтери.  За оваа група е снимен и документарен филм.
Основачот вели дека не гледа причина зошто да не го искористат своето тело во добротворни цели.  Но сепак тој не открива колку филмови снимаат на месечно ниво, а годишно собираат околу 100.000 фунти.Каква пожртвуваност…
Еко-активисти од Британија смислиле необичен начин да го &

loading...