Снимен моментот кога душата го напушта телото

Loading...

Што се случува со душата по смртта? Фотографијата ја снимил еден Американец од собраќајка. 
Имено, во сообраќајната несреќа во Кентаки учествувал мотоциклист кој починал во болница.
Сол Васкез го сликал местото на несреќата, а посебно интересен е еден детал. Точно над итната помош и полицијата која се собрала над настраданиот се гледа необичен одраз кој наликува на човечко тело.
Сликата веднаш ја обајви на Фејсбук, и набрзо стана вирална и поттикна прашања дали е снимен моментот кога неговата душа го напушта телото или пак можеби ангел чувал кој се обидел да му помогне? А можеби е само дамка на објективот на фотоапаратот…Фотографијата ја снимил еден Американец од собраќајка. 
Имено, во сообраќајната несреќа во Кентаки учествувал мотоциклист кој починал

loading...