СНИМКА ОД ДРОН: Цел Прилеп на нозе, еуфоричен завршен митинг на владејачката коалиција

Loading...

Дронот на ТВ НОВА прелета над Прилеп, каде митинг одржа Коалицијата за подобра Македонија, предводена од ВМРО-ДПМНЕ.На митингот можат да се видат над 15.000 поддржувачи на владејачката партија.
Прилеп е последната дестинација за митингување на ВМРО-ДПМНЕ во последниот ден од предизборната кампања.На митингот можат да се видат над 15.000 поддржувачи на владејачката партија.
Прилеп е последната дестинација за митингување на ВМРО-ДПМНЕ

loading...